11:00-22:00
11:00-21:00
11:00-21:00
11:00-22:00
Mousse fin pe bază de unt cu nucșoară, vermut și coniac. Servit cu ciuperci păstrăv de fag și Cipollini, ornat cu micro-verdețuri, ciuperci și ceapă.
Adăugat
90 MDL
/ 125 gr.Aperitiv - pate de hering sărat ca acasă ușor și fin și sufleu de cartofi. Se servește cu somon, ceapă verde și capere. Se ornează cu o felie de ridiche și micro-verdețuri.
Adăugat
95 MDL
/ 120 gr.Un aperitiv oriental clasic. Preparat în mod tradițional cu năut și tahini (pastă de susan), ulei de măsline și suc de lămâie cu adaos de condimente. Se servește cu salsa de roșii coapte, pătrunjel, ardei iute, nuci de pin și pita crocantă de casă. Deasupra se așază biluțele de falafel cu coriandru, usturoi și pătrunjel. Se asezonează cu ulei de măsline și suc de lămâie.
Adăugat
110 MDL
/ 250 gr.Vinetele coapte pe cărbune sunt așezate pe crema Labneh (un amestec de iaurt grecesc cu tahini și usturoi). Se servește cu o salată ușoară de frunze verzi, roșii cherry, ceapă roșie, chili, ridichi și coriandru. Se asezonează cu ulei de măsline, suc de lămâie, pesto și fistic zdrobit.
Adăugat
100 MDL
/ 230 gr.Somonul tocat este asezonat cu sos chili de susan pe bază de adjikă, sos chili, sos de soia, usturoi, oțet de vin, muștar și ulei. Se servește cu guacamole de avocado (avocado, ulei de măsline, șalotă, ierburi, chili, miere). Se ornează cu tuile și ridiche Daikon.
Adăugat
160 MDL
/ 120 gr.Carnea tocată de vițel, castraveții murați, șalota, roșiile zvântate, caperele și ardeiul iute sunt asezonate cu un amestec de Worcestershire, Tabasco, muștar, sos de soia și ulei de trufe. Se ornează cu micro-verdețuri, felii de ridichi și trufe. Se servește pe o farfurie cu cărbune și 2 felii prăjite de ciabatta.
Adăugat
150 MDL
/ 140 gr.Platou de cașcaval cu 3 tipuri de cașcavaluri: Fontal Alpinella, Fourme D'Ambert, Pecorino Tartufo. Se servește cu nuci chili, curmale și caise uscate. Se ornează cu crenguțe de mentă.
Adăugat
190 MDL
/ 200 gr.Somonul se marinează ca acasă în sare, zahăr și citrice, sardine sărate ca acasă și servite cu unt asezonat cu ienibahar.
Adăugat
180 MDL
/ 160 gr.Roast beef marinat în Worcestershire cu muștar și speck de porc afumat ca acasă. Speck - șuncă de porc crud-zvântată, asemănătoare cu Prosciutto, dar cu o aromă pronunțată de afumat. Noi păstrăm carnea 1,5 luni, apoi o afumăm aproximativ 20 de ore. Carnea este păstrată în ulei de măsline cu condimente și servită cu măsline iuți, ardei marinați și grissini crocante.
Adăugat
180 MDL
/ 300 gr.Nuci, migdale, caju caramelizate cu zahăr de trestie şi cu adaos de bacon şi chili
Adăugat
85 MDL
/ 100 gr.Conopidă crocantă în tempura și parmezan, bine prăjită în ulei. Se servește cu sos Dynamite, micro-verdețuri, ardei chili, ceapă roșie și verde.
Adăugat
75 MDL
/ 220 gr.Chipsuri crocante de casă. Se servesc cu bacon și sos de cașcaval picant Chili-Cheddar. Se ornează cu micro-verdețuri
Adăugat
65 MDL
/ 110 gr.O gustare originală în formă de floare realizată dintr-o ceapă întreagă. Ceapa se înmoaie într-un aluat de făină picant cu adaos de condimente, lapte și ouă, se prăjește bine în ulei și la servire se așază pe sos picant Dynamite. Gustarea este ornată cu ridichi, ardei chili și ceapă roșie.
Adăugat
85 MDL
/ 250 gr.Creveții sunt prăjiți într-un aluat pe bază de bere brună Stout și făină asezonată cu condimente. Se servește pe un sos picant de cremă-chili cu ulei de susan. Gustarea este decorată cu micro-verdețuri și felii de ridiche.
Adăugat
175 MDL
/ 200 gr.Creveții sunt ușor prăjiți în ulei de măsline cu usturoi, cimbru și ardei iute. Apoi se adaugă vin alb, morcovi, roșii concasse, ulei de usturoi și creveții se înăbușă în sos pentru câteva minute. Se servesc cu sos de vin și crutoane crocante.
Adăugat
190 MDL
/ 230 gr.Aripioarele de pui sunt prăjite bine în ulei și caramelizate într-un sos picant cremos de chili pe bază de unt de arahide, suc de lime și sos de chili. La servire, se presară cu alune zdrobite și ceapă verde.
Adăugat
95 MDL
/ 300 gr.Feliile de bacon se prăjesc la foc rapid în Josper, se așază pe spuma cremoasă de parmezan și se servesc cu o biluță crocantă din cașcavaluri cu mucegai albastru. Deasupra se presară cu nuci caramelizate în sos chili cu bacon și micro-verdețuri.
Adăugat
90 MDL
/ 75 gr.O salată ușoară de legume din mai multe tipuri de roșii, ardei dulci copți, ridichi, amestec de salată verde și pâine prăjită de casă. Se asezonează cu un sos rustic picant și este servită cu o cremă proaspătă de ricotta cu busuioc și pesto.
Adăugat
120 MDL
/ 250 gr.Mix de frunze de salată verde cu citrice (lămâie și portocală), rață afumată fragedă, fenicul, caviar de rodie și merișoare în sirop de zahăr. Se asezonează cu dressing pe bază de miere, suc de lămâie și muștar.
Adăugat
160 MDL
/ 220 gr.Creveții se prăjesc împreună cu sparanghelul în ulei de măsline cu usturoi. Se așază pe un mix proaspăt de frunze de salată verde cu roșii, asezonat cu un sos fin de ulei de susan cu tahini și lemongrass, și se presară cu parmezan ras deasupra.
Adăugat
180 MDL
/ 260 gr.Salată ușoară de roșii cherry proaspete, ceapă roșie, ardei iute și un amestec de frunze de salată verde, așezată pe dovlecei prăjiți cu cremă delicată de ricotta, asezonată cu oțet balsamic și suc de lămâie și servită cu roast beef suculent feliat, piure de avocado proaspăt și firimituri de nuci.
Adăugat
175 MDL
/ 230 gr.Supă bogată de ciuperci pe bază de bulion de pui cu 5 tipuri de ciuperci (ciuperci păstrăv de fag, champignon, shiitake, ciuperci de lemn, ciuperci porcini), carne de pui, orz perlat și verdeață. Se servește cu crutoane crocante și grissini.
Adăugat
65 MDL
/ 300 gr.Supa de fructe de mare din Marsilia - o supă originală de pește. Se prepară întotdeauna dintr-o cantitate mare de pește și fructe de mare (dorado, somon, creveți, midii, calamar) într-un bulion de pește picant cu roșii, șofran, cartofi, ardei iute și ierburi. Se servește cu pâine prăjită crocantă și sos Rouille pe bază de bulion de pește și maioneză de casă cu usturoi.
Adăugat
180 MDL
/ 350 gr.Supă cremă de broccoli și spanac cu ulei de trufe echilibrată ca gust și foarte fină, pe bază de smântână de gătit cu adaos de parmezan. Se servește cu grissini de casă.
Adăugat
75 MDL
/ 300 gr.O supă densă, picantă, cu o textură bogată de culoare roșie aprinsă, preparată pe bază de bulion de vită cu bucăți mari de carne, roșii, ardei gras, morcovi, ceapă, rădăcină de pătrunjel, coriandru aromat și multă paprika.
Adăugat
65 MDL
/ 300 gr.Ravioli fine cu 3 tipuri de ciuperci (ciuperci păstrăv de fag, champignon, ciuperci albe), se prepară spre final în sos de ciuperci Alfredo cu sparanghel și servite cu felii de trufe aromate și parmezan.
Adăugat
180 MDL
/ 230 gr.Fructele de mare (sepia baby, creveţi, midii, caracatiţă) sunt gătite într-un sos rosé pe bază de vin alb, brânză mascarpone, roşii decojite şi busuioc proaspăt. Spaghetele fierte al dente se adaugă în sos şi se fierb la foc mic până sunt fierte bine. Se servesc presărate cu parmezan ras.
Adăugat
240 MDL
/ 260 gr.Ravioli umplute cu spanac suculent și cremă de ricotta se fierb al dente și se prepară până la final în sos de smântână de gătit cu spanac si trufe. Se servește cu busuioc proaspăt, parmezan ras și felii de trufe.
Adăugat
160 MDL
/ 230 gr.Cârnăciori de pui cu mozzarella și curry. Se servesc cu cartofi zdrobiți.
Adăugat
140 MDL
/ 220 gr.Cârnăciori de porc cu paprika afumată. Se servesc cu cartofi zdrobiți.
Adăugat
140 MDL
/ 220 gr.Cârnăciori din carne tocată de vită și porc. Se servesc cu cartofi zdrobiți.
Adăugat
140 MDL
/ 250 gr.Cârnăciori de pui cu ceapă verde și ierburi. Se servesc cu cartofi zdrobiți
Adăugat
140 MDL
/ 230 gr.Cârnăciori de curcan cu ierburi și condimente.
Adăugat
140 MDL
/ 230 gr.Cârnaţi cu speck de porc şi condimente
Adăugat
140 MDL
/ 230 gr.Pârjoală de vită, chiflă moale, sos burger (sos chili, sos de soia, maioneză de casă pe bază de muștar, suc de lămâie, oțet, unt și ou), sos Chili-Cheddar (cașcaval Cheddar, smântână de gătit, cremă de brânză, adjikă, unt, paprika), roșii, salată verde, castraveți marinați, ceapă. Burgerul este servit cu cartofi pai și sos picant Dynamite.
Adăugat
190 MDL
/ 500 gr.Chiflă brioche, curcan rupt, sos Chili-Cheddar, sos burger, roșii, castraveți murați, ceapă crocantă, salată verde. Burgerul este servit cu cartofi pai și sos picant Dynamite.
Adăugat
170 MDL
/ 450 gr.Steak-ul de somon în formă de potcoavă este marinat în sos aromat Chimichurri, prăjit pe cărbuni deschiși și servit cu salsa de legume din roșii, ardei dulci și iuți, ceapă roșie și verdeață.
Adăugat
350 MDL
/ 270 gr.Creveții, caracatița, baby sepia și midiile sunt gătite în sos Veloute (pe bază de crustacee, smântână de gătit, ceapă roșie și lămâi) și vin alb cu usturoi, roșii uscate, mascarpone și cimbru. Apoi, la fructele de mare se adaugă gnocchi din ricotta cu parmezan și se gătesc până la final. Se servește cu spumă cremoasă de parmezan și cremă de busuioc.
Adăugat
310 MDL
/ 260 gr.Două jumătăți de file de Dorado sunt prăjite pe cărbuni și așezate în formă de sandviș. Umplutura este un tartar delicat de vinete coapte pe cărbuni cu adaos de roșii, ierburi, usturoi și brânză Feta.
Adăugat
320 MDL
/ 250 gr.Tentaculele de caracatiță sunt marinate în ierburi și se prăjesc rapid la foc deschis cu roșii cherry, morcovi, păstârnac și sparanghel. Se servesc cu sos aromat Chimichurri din ierburi, usturoi, ardei chili si ulei de măsline.
Adăugat
370 MDL
/ 270 gr.Pulpă de rață confit foarte fragedă (confit - metodă de gătire: fierberea lentă a produsului, cufundat complet în grăsime sau ulei la temperatură scăzută). Este servită pe o pernă fină de piure de cartofi, cu sos Noilly Prat și o crenguță de cimbru. Sosul Noilly Prat este preparat din vermut alb, zahăr din trestie și condimente.
Adăugat
240 MDL
/ 340 gr.Mozaicul fraged de mușchi de vită și file de rață cu rozmarin și usturoi este gătit în sous vide, apoi prăjit ușor în Josper până la Medium. Se servește cu foie gras, cremă de cartofi dulci și sos dulce de șalotă din vin roșu, ceapă si demi-glace. Se ornează cu broccoli la grătar
Adăugat
350 MDL
/ 350 gr.Pulpa de miel se înăbușă mult timp într-un sos de vin roșu cu ceapă, morcovi, roșii decojite, un amestec de ardei și ierburi. Se servește cu piure cremos fin și sos de roșii cu vin și cu legume.
Adăugat
420 MDL
/ 500 gr.Costițe de porc suculente marinate într-un amestec de condimente aromate cu usturoi, muștar, paprika și unt, prăjite în Josper pe cărbuni deschiși. Se servește cu picături de muștar și micro-verdețuri.
Adăugat
190 MDL
/ 300 gr.Rasolul de porc se înăbușă câteva ore în bere brună, după care se pune la afumat. La servire se coace până se rumenește pe cărbuni deschiși și se servește cu broccoli și cartofi copți în sare.
Adăugat
390 MDL
/ 1100 gr.Balansează pe contrastul gusturilor de sărat și dulce, dezvăluind delicat suculența și gustul bogat al pieptului moale de rață. Se servește cu varză de Bruxelles, păstârnac, sparanghel, morcovi și cremă de curmale. Sos pe farfurie: Noilly Prat.
Adăugat
320 MDL
/ 330 gr.Entrecot de vită la grătar servit cu legume: sparanghel, morcovi, păstârnac, varză de Bruxelles, ciuperci păstrăv de fag, cartofi în sare.
Adăugat
440 MDL
/ 400 gr.Cartofi dulci (batat) prăjiți bine în ulei și serviți cu sos Dynamite.
Adăugat
65 MDL
/ 100 gr.Cartofii se fierb, apoi sunt copți pe cărbuni, serviți cu o crenguță de cimbru.
Adăugat
60 MDL
/ 200 gr.Dovleceii, vinetele, ardeii, ceapa roșie, ciupercile și roșiile sunt coapte la grătar cu ierburi aromatice, piper și sare
Adăugat
65 MDL
/ 140 gr.Sparanghelul se prăjește în ulei de măsline cu usturoi, broccoli se blanșează. Legumele se servesc cu sos de cașcaval cu mucegai albastru și bacon crocant
Adăugat
120 MDL
/ 220 gr.Spanacul se înăbușă în vin alb cu usturoi. La servire se presară cu parmezan.
Adăugat
80 MDL
/ 120 gr.Spaghetele se fierb în apă și se asezonează cu sare și unt.
Adăugat
50 MDL
/ 160 gr.Fondant de ciocolată - un desert clasic franţuzesc preparat din pandişpan de ciocolată, cu crustă fermă şi un centru lichid. Se serveşte cu o lingură de îngheţată de vanilie pe praline de nucă, sos de caramel şi trufă de ciocolată.
Adăugat
85 MDL
/ 170 gr.Este un desert uşor şi aerat din bezea crocantă şi umplutură de cremă fiartă. Se serveşte cu felii de căpşuni coapte, acoperită cu sos Coulis şi o bilă de sorbet de fructe de pădure pe crumble de bezea.
Adăugat
105 MDL
/ 240 gr.Un cheesecake delicat, cu o textură mătăsoasă de cremă de brânză şi ciocolată, copt pe un blat de negresă de ciocolată. Se serveşte cu fructe de pădure proaspete şi sos de caramel.
Adăugat
100 MDL
/ 150 gr.Profiterole pufoase umplute cu cremă delicată, turnate cu sos de ciocolată pe bază de lichior cremos Baileys.
Adăugat
95 MDL
/ 170 gr.ABV 5,6%, IBU 14, OG 13, EBC 13
Adăugat
65 MDL
/ 500 ml.ABV 5,0%, IBU 6, OG 12, EBC 6
Adăugat
60 MDL
/ 500 ml.ABV 5,6%, IBU 33, OG 13, EBC 7
Adăugat
65 MDL
/ 500 ml.ABV 4,7%, IBU 12, OG 11, EBC 6
Adăugat
60 MDL
/ 500 ml.ABV 4,7%, IBU 10, OG 11, EBC 8
Adăugat
60 MDL
/ 500 ml.ABV 6,1%, IBU 50, OG 14, EBC 11
Adăugat
70 MDL
/ 500 ml.ABV 6,0%, IBU 30, OG 14, EBC 75
Adăugat
80 MDL
/ 500 ml.ABV 6,5%, IBU 20, OG 15, EBC 20
Adăugat
65 MDL
/ 500 ml.ABV 5,6%, IBU 17, OG 13, EBC 5
Adăugat
65 MDL
/ 500 ml.ABV <0,5%, IBU 25, OG 6,5, EBC 8
Adăugat
65 MDL
/ 500 ml.ABV 6.1%, IBU 28, OG 14, EBC 22
Adăugat
65 MDL
/ 500 ml.ABV 10%, IBU 54, OG 23, EBC 98
Adăugat
105 MDL
/ 500 ml.ABV 9%, IBU 30, OG 20, EBC 60
Adăugat
80 MDL
/ 500 ml.ABV 9%, IBU 30, OG 20, EBC 11
Adăugat
65 MDL
/ 500 ml.ABV 7%, IBU 65, OG 16, EBC 15
Adăugat
70 MDL
/ 500 ml.Coșul Dvs. este umplut cu produse din alt restaurant:
E posibil de plasat comanda doar dintr-un restaurant.
Мы используем файлы cookie, разработанные нашими специалистами и третьими лицами, для анализа событий на нашем веб-сайте, что позволяет нам улучшать взаимодействие с пользователями и обслуживание. Продолжая просмотр страниц нашего сайта, вы принимаете условия его использования. Более подробные сведения см. в нашей политике обработки персональных данных