Keller Holz Gastropub

Еste locul perfect pentru a savura adevărata bere artizanală și gastronomia selectă.

Programul de lucru:

11:00-22:00

Timp de livrare disponibil:

11:00-21:00

Telefon pentru comenzi

068646646

Timp de livrare disponibil:

11:00-21:00

Telefon pentru comenzi

068646646
Mai multe detalii

Telefon:

068 999 910

Programul de lucru:

11:00-22:00

Conopidă Buffalo

Conopidă Buffalo

Conopidă crocantă în tempura și parmezan, bine prăjită în ulei. Se servește cu sos Dynamite, micro-verdețuri, ardei chili, ceapă roșie și verde.

75 MDL

/ 220 gr.
buc.
Chips cu sos Chili-Cheddar

Chips cu sos Chili-Cheddar

Chipsuri crocante de casă. Se servesc cu bacon și sos de cașcaval picant Chili-Cheddar. Se ornează cu micro-verdețuri

65 MDL

/ 110 gr.
buc.
Floare din ceapă crocantă

Floare din ceapă crocantă

O gustare originală în formă de floare realizată dintr-o ceapă întreagă. Ceapa se înmoaie într-un aluat de făină picant cu adaos de condimente, lapte și ouă, se prăjește bine în ulei și la servire se așază pe sos picant Dynamite. Gustarea este ornată cu ridichi, ardei chili și ceapă roșie.

85 MDL

/ 250 gr.
buc.
Creveţi tigru în crustă de bere cu cremă chili

Creveţi tigru în crustă de bere cu cremă chili

Creveții sunt prăjiți într-un aluat pe bază de bere brună Stout și făină asezonată cu condimente. Se servește pe un sos picant de cremă-chili cu ulei de susan. Gustarea este decorată cu micro-verdețuri și felii de ridiche.

175 MDL

/ 200 gr.
buc.
Creveţi tigru în sos de usturoi

Creveţi tigru în sos de usturoi

Creveții sunt ușor prăjiți în ulei de măsline cu usturoi, cimbru și ardei iute. Apoi se adaugă vin alb, morcovi, roșii concasse, ulei de usturoi și creveții se înăbușă în sos pentru câteva minute. Se servesc cu sos de vin și crutoane crocante.

190 MDL

/ 230 gr.
buc.
Aripioare de pui Buffalo

Aripioare de pui Buffalo

Aripioarele de pui sunt prăjite bine în ulei și caramelizate într-un sos picant cremos de chili pe bază de unt de arahide, suc de lime și sos de chili. La servire, se presară cu alune zdrobite și ceapă verde.

95 MDL

/ 300 gr.
buc.
Bacon crocant cu cremă din parmezan şi crochete din caşcaval Dor Blue

Bacon crocant cu cremă din parmezan şi crochete din caşcaval Dor Blue

Feliile de bacon se prăjesc la foc rapid în Josper, se așază pe spuma cremoasă de parmezan și se servesc cu o biluță crocantă din cașcavaluri cu mucegai albastru. Deasupra se presară cu nuci caramelizate în sos chili cu bacon și micro-verdețuri.

90 MDL

/ 75 gr.
buc.
Salată Panzanella cu cremă de busuioc şi ricotta

Salată Panzanella cu cremă de busuioc şi ricotta

O salată ușoară de legume din mai multe tipuri de roșii, ardei dulci copți, ridichi, amestec de salată verde și pâine prăjită de casă. Se asezonează cu un sos rustic picant și este servită cu o cremă proaspătă de ricotta cu busuioc și pesto.

120 MDL

/ 250 gr.
buc.
Salată cu rață afumată, merișoare și caviar de rodie

Salată cu rață afumată, merișoare și caviar de rodie

Mix de frunze de salată verde cu citrice (lămâie și portocală), rață afumată fragedă, fenicul, caviar de rodie și merișoare în sirop de zahăr. Se asezonează cu dressing pe bază de miere, suc de lămâie și muștar.

160 MDL

/ 220 gr.
buc.
Salată verde cu creveţi, sparanghel şi parmezan

Salată verde cu creveţi, sparanghel şi parmezan

Creveții se prăjesc împreună cu sparanghelul în ulei de măsline cu usturoi. Se așază pe un mix proaspăt de frunze de salată verde cu roșii, asezonat cu un sos fin de ulei de susan cu tahini și lemongrass, și se presară cu parmezan ras deasupra.

180 MDL

/ 260 gr.
buc.
Salată steak cu avocado, ricotta şi roşii cherry

Salată steak cu avocado, ricotta şi roşii cherry

Salată ușoară de roșii cherry proaspete, ceapă roșie, ardei iute și un amestec de frunze de salată verde, așezată pe dovlecei prăjiți cu cremă delicată de ricotta, asezonată cu oțet balsamic și suc de lămâie și servită cu roast beef suculent feliat, piure de avocado proaspăt și firimituri de nuci.

175 MDL

/ 230 gr.
buc.
Supă de ciuperci şi pui

Supă de ciuperci şi pui

Supă bogată de ciuperci pe bază de bulion de pui cu 5 tipuri de ciuperci (ciuperci păstrăv de fag, champignon, shiitake, ciuperci de lemn, ciuperci porcini), carne de pui, orz perlat și verdeață. Se servește cu crutoane crocante și grissini.

65 MDL

/ 300 gr.
buc.
Supă din fructe de mare din Marsilia

Supă din fructe de mare din Marsilia

Supa de fructe de mare din Marsilia - o supă originală de pește. Se prepară întotdeauna dintr-o cantitate mare de pește și fructe de mare (dorado, somon, creveți, midii, calamar) într-un bulion de pește picant cu roșii, șofran, cartofi, ardei iute și ierburi. Se servește cu pâine prăjită crocantă și sos Rouille pe bază de bulion de pește și maioneză de casă cu usturoi.

180 MDL

/ 350 gr.
buc.
Supă-cremă din broccoli și spanac

Supă-cremă din broccoli și spanac

Supă cremă de broccoli și spanac cu ulei de trufe echilibrată ca gust și foarte fină, pe bază de smântână de gătit cu adaos de parmezan. Se servește cu grissini de casă.

75 MDL

/ 300 gr.
buc.
Gulaş de vită

Gulaş de vită

O supă densă, picantă, cu o textură bogată de culoare roșie aprinsă, preparată pe bază de bulion de vită cu bucăți mari de carne, roșii, ardei gras, morcovi, ceapă, rădăcină de pătrunjel, coriandru aromat și multă paprika.

65 MDL

/ 300 gr.
buc.
Ravioli Alfredo cu ciuperci

Ravioli Alfredo cu ciuperci

Ravioli fine cu 3 tipuri de ciuperci (ciuperci păstrăv de fag, champignon, ciuperci albe), se prepară spre final în sos de ciuperci Alfredo cu sparanghel și servite cu felii de trufe aromate și parmezan.

180 MDL

/ 230 gr.
buc.
Spaghete cu fructe de mare în sos roze

Spaghete cu fructe de mare în sos roze

Fructele de mare (sepia baby, creveţi, midii, caracatiţă) sunt gătite într-un sos rosé pe bază de vin alb, brânză mascarpone, roşii decojite şi busuioc proaspăt. Spaghetele fierte al dente se adaugă în sos şi se fierb la foc mic până sunt fierte bine. Se servesc presărate cu parmezan ras.

240 MDL

/ 260 gr.
buc.
Ravioli cu ricotta, spanac şi roşii zvântate

Ravioli cu ricotta, spanac şi roşii zvântate

Ravioli umplute cu spanac suculent și cremă de ricotta se fierb al dente și se prepară până la final în sos de smântână de gătit cu spanac si trufe. Se servește cu busuioc proaspăt, parmezan ras și felii de trufe.

160 MDL

/ 230 gr.
buc.
Cârnaţi Currywurst

Cârnaţi Currywurst

Cârnăciori de pui cu mozzarella și curry. Se servesc cu cartofi zdrobiți.

140 MDL

/ 220 gr.
buc.
Cârnaţi Nürnberger

Cârnaţi Nürnberger

Cârnăciori de porc cu paprika afumată. Se servesc cu cartofi zdrobiți.

140 MDL

/ 220 gr.
buc.
Cârnaţi Thüringen

Cârnaţi Thüringen

Cârnăciori din carne tocată de vită și porc. Se servesc cu cartofi zdrobiți.

140 MDL

/ 250 gr.
buc.
Bratwurst de pui

Bratwurst de pui

Cârnăciori de pui cu ceapă verde și ierburi. Se servesc cu cartofi zdrobiți

140 MDL

/ 230 gr.
buc.
Bratwurst de curcan

Bratwurst de curcan

Cârnăciori de curcan cu ierburi și condimente.

140 MDL

/ 230 gr.
buc.
Bratwurst de porc

Bratwurst de porc

Cârnaţi cu speck de porc şi condimente

140 MDL

/ 230 gr.
buc.
Burger de vită pe chiflă brioche de casă

Burger de vită pe chiflă brioche de casă

Pârjoală de vită, chiflă moale, sos burger (sos chili, sos de soia, maioneză de casă pe bază de muștar, suc de lămâie, oțet, unt și ou), sos Chili-Cheddar (cașcaval Cheddar, smântână de gătit, cremă de brânză, adjikă, unt, paprika), roșii, salată verde, castraveți marinați, ceapă. Burgerul este servit cu cartofi pai și sos picant Dynamite.

190 MDL

/ 500 gr.
Burger cu carne de curcan rupt şi ceapă crocantă

Burger cu carne de curcan rupt şi ceapă crocantă

Chiflă brioche, curcan rupt, sos Chili-Cheddar, sos burger, roșii, castraveți murați, ceapă crocantă, salată verde. Burgerul este servit cu cartofi pai și sos picant Dynamite.

170 MDL

/ 450 gr.
buc.
Steak de somon cu salsa de legume

Steak de somon cu salsa de legume

Steak-ul de somon în formă de potcoavă este marinat în sos aromat Chimichurri, prăjit pe cărbuni deschiși și servit cu salsa de legume din roșii, ardei dulci și iuți, ceapă roșie și verdeață.

350 MDL

/ 270 gr.
buc.
Fructe de mare în sos Velouté

Fructe de mare în sos Velouté

Creveții, caracatița, baby sepia și midiile sunt gătite în sos Veloute (pe bază de crustacee, smântână de gătit, ceapă roșie și lămâi) și vin alb cu usturoi, roșii uscate, mascarpone și cimbru. Apoi, la fructele de mare se adaugă gnocchi din ricotta cu parmezan și se gătesc până la final. Se servește cu spumă cremoasă de parmezan și cremă de busuioc.

310 MDL

/ 260 gr.
buc.
File de doradă cu tartar de vinete la grătar

File de doradă cu tartar de vinete la grătar

Două jumătăți de file de Dorado sunt prăjite pe cărbuni și așezate în formă de sandviș. Umplutura este un tartar delicat de vinete coapte pe cărbuni cu adaos de roșii, ierburi, usturoi și brânză Feta.

320 MDL

/ 250 gr.
buc.
Caracatiţă coaptă pe cărbune cu legume

Caracatiţă coaptă pe cărbune cu legume

Tentaculele de caracatiță sunt marinate în ierburi și se prăjesc rapid la foc deschis cu roșii cherry, morcovi, păstârnac și sparanghel. Se servesc cu sos aromat Chimichurri din ierburi, usturoi, ardei chili si ulei de măsline.

370 MDL

/ 270 gr.
buc.
Pulpă de rață confi cu piureu de cartofi sos Noilly Prat

Pulpă de rață confi cu piureu de cartofi sos Noilly Prat

Pulpă de rață confit foarte fragedă (confit - metodă de gătire: fierberea lentă a produsului, cufundat complet în grăsime sau ulei la temperatură scăzută). Este servită pe o pernă fină de piure de cartofi, cu sos Noilly Prat și o crenguță de cimbru. Sosul Noilly Prat este preparat din vermut alb, zahăr din trestie și condimente.

240 MDL

/ 340 gr.
buc.
Mozaic de file de viţel şi raţă cu rădăcinoase confiate

Mozaic de file de viţel şi raţă cu rădăcinoase confiate

Mozaicul fraged de mușchi de vită și file de rață cu rozmarin și usturoi este gătit în sous vide, apoi prăjit ușor în Josper până la Medium. Se servește cu foie gras, cremă de cartofi dulci și sos dulce de șalotă din vin roșu, ceapă si demi-glace. Se ornează cu broccoli la grătar

350 MDL

/ 350 gr.
buc.
Pulpă de miel înăbuşită în vin roşu cu piure de cartofi

Pulpă de miel înăbuşită în vin roşu cu piure de cartofi

Pulpa de miel se înăbușă mult timp într-un sos de vin roșu cu ceapă, morcovi, roșii decojite, un amestec de ardei și ierburi. Se servește cu piure cremos fin și sos de roșii cu vin și cu legume.

420 MDL

/ 500 gr.
buc.
Costiţe de porc BBQ

Costiţe de porc BBQ

Costițe de porc suculente marinate într-un amestec de condimente aromate cu usturoi, muștar, paprika și unt, prăjite în Josper pe cărbuni deschiși. Se servește cu picături de muștar și micro-verdețuri.

190 MDL

/ 300 gr.
buc.
Rasol de porc afumată acasă, cu cartofi copţi în sare

Rasol de porc afumată acasă, cu cartofi copţi în sare

Rasolul de porc se înăbușă câteva ore în bere brună, după care se pune la afumat. La servire se coace până se rumenește pe cărbuni deschiși și se servește cu broccoli și cartofi copți în sare.

390 MDL

/ 1100 gr.
buc.
Piept de rață cu sparanghel, varză Bruxelles și piureu de curmale

Piept de rață cu sparanghel, varză Bruxelles și piureu de curmale

Balansează pe contrastul gusturilor de sărat și dulce, dezvăluind delicat suculența și gustul bogat al pieptului moale de rață. Se servește cu varză de Bruxelles, păstârnac, sparanghel, morcovi și cremă de curmale. Sos pe farfurie: Noilly Prat.

320 MDL

/ 330 gr.
buc.
Antrecot de vită la grătar cu legume

Antrecot de vită la grătar cu legume

Entrecot de vită la grătar servit cu legume: sparanghel, morcovi, păstârnac, varză de Bruxelles, ciuperci păstrăv de fag, cartofi în sare.

440 MDL

/ 400 gr.
buc.
Cartofi dulci (batat) pai

Cartofi dulci (batat) pai

Cartofi dulci (batat) prăjiți bine în ulei și serviți cu sos Dynamite.

65 MDL

/ 100 gr.
buc.
Cartofi în sare copţi pe cărbuni

Cartofi în sare copţi pe cărbuni

Cartofii se fierb, apoi sunt copți pe cărbuni, serviți cu o crenguță de cimbru.

60 MDL

/ 200 gr.
buc.
Legume la grătar

Legume la grătar

Dovleceii, vinetele, ardeii, ceapa roșie, ciupercile și roșiile sunt coapte la grătar cu ierburi aromatice, piper și sare

65 MDL

/ 140 gr.
buc.
Sparanghel cu broccoli

Sparanghel cu broccoli

Sparanghelul se prăjește în ulei de măsline cu usturoi, broccoli se blanșează. Legumele se servesc cu sos de cașcaval cu mucegai albastru și bacon crocant

120 MDL

/ 220 gr.
buc.
Spanac cu usturoi şi parmezan

Spanac cu usturoi şi parmezan

Spanacul se înăbușă în vin alb cu usturoi. La servire se presară cu parmezan.

80 MDL

/ 120 gr.
buc.
Pasta

Pasta

Spaghetele se fierb în apă și se asezonează cu sare și unt.

50 MDL

/ 160 gr.
buc.
Fondant cu îngheţată de vanilie

Fondant cu îngheţată de vanilie

Fondant de ciocolată - un desert clasic franţuzesc preparat din pandişpan de ciocolată, cu crustă fermă şi un centru lichid. Se serveşte cu o lingură de îngheţată de vanilie pe praline de nucă, sos de caramel şi trufă de ciocolată.

85 MDL

/ 170 gr.
buc.
Pavlova cu fructe de pădure şi cremă fiartă

Pavlova cu fructe de pădure şi cremă fiartă

Este un desert uşor şi aerat din bezea crocantă şi umplutură de cremă fiartă. Se serveşte cu felii de căpşuni coapte, acoperită cu sos Coulis şi o bilă de sorbet de fructe de pădure pe crumble de bezea.

105 MDL

/ 240 gr.
buc.
Cheesecake din ciocolată şi caramelă

Cheesecake din ciocolată şi caramelă

Un cheesecake delicat, cu o textură mătăsoasă de cremă de brânză şi ciocolată, copt pe un blat de negresă de ciocolată. Se serveşte cu fructe de pădure proaspete şi sos de caramel.

100 MDL

/ 150 gr.
buc.
Profiteroles Baileys

Profiteroles Baileys

Profiterole pufoase umplute cu cremă delicată, turnate cu sos de ciocolată pe bază de lichior cremos Baileys.

95 MDL

/ 170 gr.
buc.
Vienna Lager

Vienna Lager

ABV 5,6%, IBU 14, OG 13, EBC 13

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Weissbier

Weissbier

ABV 5,0%, IBU 6, OG 12, EBC 6

60 MDL

/ 500 ml.
buc.
Pilsner

Pilsner

ABV 5,6%, IBU 33, OG 13, EBC 7

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Munich Helles

Munich Helles

ABV 4,7%, IBU 12, OG 11, EBC 6

60 MDL

/ 500 ml.
buc.
Kellerbier

Kellerbier

ABV 4,7%, IBU 10, OG 11, EBC 8

60 MDL

/ 500 ml.
buc.
IPA

IPA

ABV 6,1%, IBU 50, OG 14, EBC 11

70 MDL

/ 500 ml.
buc.
Stout

Stout

ABV 6,0%, IBU 30, OG 14, EBC 75

80 MDL

/ 500 ml.
buc.
Belgian Blonde

Belgian Blonde

ABV 6,5%, IBU 20, OG 15, EBC 20

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Kölsh

Kölsh

ABV 5,6%, IBU 17, OG 13, EBC 5

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Alkoholfrei

Alkoholfrei

ABV <0,5%, IBU 25, OG 6,5, EBC 8

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Red Rye ALE

Red Rye ALE

ABV 6.1%, IBU 28, OG 14, EBC 22

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Russian Imperial Stout

Russian Imperial Stout

ABV 10%, IBU 54, OG 23, EBC 98

105 MDL

/ 500 ml.
buc.
Baltic Porter

Baltic Porter

ABV 9%, IBU 30, OG 20, EBC 60

80 MDL

/ 500 ml.
buc.
Tripel

Tripel

ABV 9%, IBU 30, OG 20, EBC 11

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
NEW
Australian IPA

Australian IPA

ABV 7%, IBU 65, OG 16, EBC 15

70 MDL

/ 500 ml.
buc.